Jdi na obsah Jdi na menu
 


 
Atributy
V G3 je 9 hlavních atributů, které si za LP můžete zvyšovat. Dle nich se odvíjejí perky, které se můžete učit.

Síla
Vaše síla určuje jaké zbraně pro boj zblízka budete moci užívat. Čím těžší zbraň, tím silnější musíte být. Navíc, síla zvyšuje ráznost úderu, což vám dodá extra poškození.

Umění lovu
Umění lovu určuje jaké braně na dálku budete moci užívat. Samozřejmě více talentovaný lovec dokáže způsobit větší zranění, protože zamíří do slabého místa svě kořisti, což je často více důležité než to z čeho střílíte.

Staré učení
Pochopení starého učení je důležité speciálně pro magické adepty. Tohle učení vám nejen dovolí naučit se silnější kouzla, ale také zvyšuje jejich kvalitu. Ohnivé koule udělají větší poškození a časově omezené kouzla vydrží déle.

Kování
Abyste zvýšili své schopnosti kování, je pro vás toto umění nepostradatelné. Samozřejmě ke kování speciálních zbraní potřebujete vyšší stupeň tohoto umění.

Krádeže
Ukradnout něco vyžaduje více než hbitou ruku - musíte také vaši oběť umět oblafnout. Vyšší stupně umění krádeže vám dovolí krást cenné věci v mnohem těžších situacích a hlavně bez povšimnutí.

Alchymie
Alchymie je stará věda, která zakládá stejně na vědění jako na technickém umu. Pouze někdo, kdo ovládá základy alchymie může dosáhnout vyšších stupňů, např. vaření lektvarů.

Zdraví
Kolik bolesti může člověk vydržet než se vzdá? Přesně toto ovlivníte, když si zlepšíte tuto vlastnost. Ztracené HP můžete znovu získat spaním, nebo přijímáním potravy.

Mana
Mana představuje intelektuální odolnost, kterou mág potřebuje k seslání kouzla. Vyvolání magie vysává zásoby many. Ale trénování tohoto skilu dělá z magického novice mista.

Výdrž
Opravdu bravurní bojovník není pouze technicky perfektní, musí také umět dát pořádnou ránu i po hodinách bojů. A tato kritická vlastnost je známa jako výdrž. Ta se vysává v průběhu boje, nebo sprintu, ale sama se po určité době dobije.